Maine se oprește apa în Eforie Sud și Tuzla

oprire rajaPentru executarea lucrărilor de racordare a magistralei de alimentare cu apă din localitatea Eforie Sud, cu diametrul de 500 mm, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri, 22 octombrie, în intervalul 00,00 – 24,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Eforie Sud și zona de nord a localității Tuzla.

Lucrările executate fac parte din Programul Operațional Sectorial de Mediu, contractul de lucrări „Reabilitare și extindere rețele apă-canal, reabilitare stații de pompare apă potabilă și apă uzată – localitatea EFORIE“. Valoarea lucrărilor se ridică la 19,4 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinanțare de 5,55 milioane lei.

În cadrul acestui proiect, stația de pompare a localității Eforie Sud a fost reabilitată total, instalațiile aferente obiectivului având o vechime de peste 45 de ani. Proiectul cuprinde și extinderea și reabilitarea rețelelor de alimnetare cu apă și canalizare pe o lungime de aproape 25 km.

Redactor: Raluca Damian