Măiestrie în pictură, la Medgidia

In fiecare an la sfarsitul lunii septembrie Medgidia este gazda Festivalul National de Teatru „Tanța și Costel”.  Evenimentul  cultural dovedește de la an la an că în Medgidia spiritul culturii este viu printre cetatenii sai, mai ales că a devenit o tradiție ca fiecare ediție să fie intregita de cate o expozitie de pictura.

Chiar daca este vacanta, elevii care frecventeaza cursurile cercului de pictura din cadrul Casei de Cultura I.N.Roman lucreaza intens la o expozitie ce va avea loc la sfarsitul lunii septembrie, pe toata perioada Festivalului National de Teatru ,,Tanta si Costel” care in acest an va ajunge la cea de-a sasea editie.

Chiar daca la atelierul de pictura se lucreaza intens pentru expozitia din septembrie, elevii se pregatesc si pentru un simpozion national ce are ca tematica stiinta si tehnologia, planeta pamant si universul.

De-a lungul timpului micutii pictori medgidieni s-au remarcat la diferite concursuri nationale chiar si internationale acesta fiind rezultatul preocupărilor de atelier, materializate în lucrări–studiu, culoare, desen si  tehnici grafice.

Redactor: Robert Tănasă