Maidanezii din Medgidia vor dispărea brusc de pe străzi (VIDEO)

Maidanezii din Medgidia vor dispărea brusc de pe străzi dacă ideea edilului, Marian Iordache va fi pusă in aplicare. Acesta le promite localnicilor facturi mai mici la apă pentru fiecare câine comunitar găzduit. Vor fi rezolvate în acest fel două dintre marile probleme din campania electorală, iar primăria nu va scoate bani in plus.

Patrupezii din Medgidia nu vor fi nici castraţi, nici euthanasiati. Ci vor primi o casă şi un stăpân. Primarul oraşului speră ca facturile prea mari la apă le vor înmuia localnicilor inimile.

Oamenii care au aflat de ideea primarului spun ca orice solutie care îi scapa de cîinii comunitari este bine-venită. Proiectul este deja pe masa edilului şef. Trebuie să mai treacă doar de consiliul local Medgidia.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Alex Brinzaru

2 thoughts on “Maidanezii din Medgidia vor dispărea brusc de pe străzi (VIDEO)

 • 10 iulie 2012 at 19:20
  Permalink

  idee buna ,bravo,numai sa se si aplice ar fi minunat ,ma bucur sa aud si altceva in ro decat sa fie omorati prin orice metode numa sa ne scapam de ei ,orice trebuie incercat in locul eutanasierii bietelor fiinte care n-au nici o vina in afara de a se fi nascut pe strazi din cauza omului ,ce nu e ok ..e faptul k nu se castreaza inainte de a fi dati in ingrijire ,in felul asta vor ajunge in scurt timp strazile din nou pline de noi generatii de caini nevinovati si ne intoarcem din nou si din nou la aceeasi veche nesfarsita poveste a bietilor caini comunitari 🙁

  Reply
 • 11 iulie 2012 at 8:19
  Permalink

  buna idee.oricum catelusilor asa le este cel mai bine,intr-o curte,in sanul unei familii.acum sa se si comporte bine cu catelusii,adica sa le ofere tot ceea ce le este necesar,conditii de trai decente si respect,si bineinteles dragostea,aceasta oricum va veni cu siguranta pe parcurs.catelul este facut sa traiasca langa om,astfel ca este chiar necesar ca fiecare curte sa aiba cel putin un catel,in fiecare curte se gaseste locusor si pt un astfel de sufletel curat si iubitor daca nu si pt mai multi. :-)asa ar trebui sa se procedeze peste tot si astfel s-ar rezolva totul si ar fi si oamenii multumiti si cateii fericiti ca sunt ingrijiti si in siguranta.ideea trebuie neaparat raspandita 🙂 acest lucru il si vrea cel de sus care ii da pe acesti catelusi,vrea ca oamenii sa faca fapte bune si sa se preocupe de fiintele care au cea mai mare nevoie de ajutor,vrea ca ei sa ajunga sa observe aceste sufletele iubitoare si loiale care in fapt reprezinta intocmai ingerasii protectori ai oamenilor. catelusii sunt cei care ne iubesc sincer si curat,care ne iarta pt unele atitudini ale noastre nu tocmai pozitive,care ne pazesc,care ne umplu sufletele cu dragoste si multa bucurie,care ne confera stare de sanatate,care ne ajuta sa ne apropiem mai mult de cel de sus,care ne face sa-l observam pe Tatal Ceresc care salasluieste peste tot,in tot si toate,adica in animale,in oameni,in plante etc.dragostea unui animalut ne face sa devenim mai luminati. 🙂

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.