Mai sunt doar cîteva ore pînă la desemnarea marelui cîştigător al trofeului Festivalului de la Mamaia (VIDEO)

Mai sunt doar cîteva ore pînă la desemnarea marelui cîştigător al trofeului Festivalului de la Mamaia, iar suspansul este la cote maxime. Membrii Consiliului Judeţean Constanţa s-au întîlnit astăzi într-o şedinţă extraordinară pentru a vota artistul care va marca finalul festivalului de muzică de la Malul Mării.

Consiliul judeţean Constanţa s-a întrunit în şedinţa extraordinară cu un număr de 19 consilieri prezenţi. Motivul convocării? Proiectul de hotărîre referitor la acordarea Trofeului Mamaia 2012. Decizia va fi una extrem de dificilă întrucît în cursa pentru marele trofeu a intrat una dintre somităţile muzicii româneşti, pe de o parte, iar pe de alta, una dintre cele mai bune voci din România, aflată la început de drum.

Compozitorul şi interpretul Horia Moculescu a intrat în festival la secţiunea Creaţie cu piesa „Tăcerile de fier“, muzică – Horia Moculescu, text – George Ţărnea. Concurenţa este reprezentată de tînăra Rodica Elena Tudor, o prezenţă cunoscută pe scena festivalelor de muzică. Tînăra de 22 de ani concurează pentru secţiunea Interpretare cu piesa „Noapte caldă“, muzică şi text Paula Seling.

Cîştigătorul votat de cei 19 consilieri va fi desemnat diseară, la Gala laureaţilor a Festivalul de la Mamaia 2012. Marele premiu constă într-un cec în valoare de 5.000 de euro.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Ionescu