(UPDATE) Mai sunt câteva zile până la deschiderea oficială a sezonului de pescuit

La concursul de pescuit de pe lacul Corbu vor participa 75 de echipe, atat din Romania, cat si din afara granitelor. Impatimitii acestui sport vor avea si o alta miza decat aceea de se relaxa si a se simti bine. Premiile puse in joc la editia a 11/a sunt de peste 17 mii de euro pentru cei care vor urca pe podium. Organizatorii pun la punct ultimele detalii pentru startul concursului.

Concursul de pescuit începe joi si se va desfasura pe parcursul a 4 zile. Pe  20 mai vor fi desemnati cei mai buni pescari. Ca o noutate fata de editiile precedente, Cupa se va desfăşura în acelaşi loc cu ediţia din acest an a Campionatului Mondial. Locatia dispune de 75 de pontoane impartite pe 3 sectoare, cu standuri complet amenajate conform standardelor internationale. 50 standuri sunt alocate echipelor autohtone, iar 25 sunt rezervate echipelor din strainatate. Cum toate detalii sunt puse la punct, organizatorii mai speră doar la vreme bună.

Concursul deschide oficial sezonul 2012 de pescuit la Constanta, urmand ca, in toamna sa aibe loc Campionatul National de Pescuit la Crap.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Matei Ghioc