Mai mulți bărbați care au întreținut relații sexuale cu o prostituată ar putea fi infectați cu HIV (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YuR0M5VYJC4[/youtube]Ancheta a pornit după ce fata a anunțat că este sechestrată și forțată să întrețină relații sexuale cu diverși turiști. În cursul săptamânii trecute, polițiștii constănțeni au organizat un flagrant și l-au prins pe proxenet. Chiar și așa, avocatul bărbatului reținut neagă acuzațiile care i se aduc.

Oamenii legii au aflat că minora este infectată cu HIV, așa că zeci de persoane care au avut contact sexual cu ea sunt acum în pericol.

Ancheta întâmpină însă numeroase probleme. Polițiștii constănțeni susțin că legea le interzice să faca publică identitarea fetei.

Toți clienții prostituatei infectate cu HIV pot să-și facă în mod gratuit testele în Constanța. Riscul este maxim, spun medicii, pentru că ei pot infecta la rândul lor alte persoane. Momentan, nimeni nu stie câte persoane ar putea fi bolnave, mai ales că în primele 6 luni virusul nu este detectabil la analize. Mai mult decât atât, oamenii legii spun că minora a mai întreținut relații sexuale și în alte orașe din tară, iar riscul infectării cu HIV a crescut.

Redactor: Doina Sirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.