Mai multe zone din Constanța au rămas fără apă potabilă

Mai multe avarii RAJA au necesitat oprirea apei potabile în mai multe zone ale municipiului Constanța. Mai mult decât atât, și circulația autovehiculelor a fost restricționată în unele cazuri, fiind necesară prezența polițiștilor pentru a fluidiza traficul.

Pentru inlocuierea unei vane de pe o conductă de alimentare cu apa a Punctului Termic 115, din municipiul Constanta, a fost întreruptă furnizarea apei potabile, astazi, 9 mai, in intervalul orar 9,00-12,00. Au fost afectati consumatorii arondati Punctului Termic 115, respectiv un număr de 7 blocuri.

Tot astăzi,  inlocuirea unei conducte, la intersectia strazilor Siretului si Constantin Bratescu, a necesitat sistarea furnizării apei, in intervalul orar 9,00-13,00, și restrictionarea circulatiei pe str. Constantin Bratescu, intre General Manu si Ion Lahovari.  De asemenea, au rămas fără apă și consumatorii din perimetrul delimitat de strazile Grivitei, Mihai Viteazu, Sarmisegetusa, General Manu.  Pentru efectuarea lucrarii, zona mentionata a fost imprejmuita si semnalizata corespunzator, iar pentru fluidizarea traficului a fost anuntata si Politia Locala.

O altă avarie din centrul municipiului Constanța, in dreptul hotelului Class, a necesitat restricționarea traficului rutier, intre orele 12,30-16,00, pe strada Rascoala 1907, pe segmentul cuprins intre strada Cuza Voda si bd. Ferdinand.  Pentru efectuarea lucrarii, zona mentionata a fost imprejmuita si semnalizata corespunzator, și în acest caz fiind anuntata si Politia Locală.
Reprezentanții RAJA își cer scuze abonaților care au rămas fără apă, dar și participantilor la trafic din zonele respective,  mulțumindu-le pentru înțelegere.

Redactor: Daniel Albu