Mai multe sortimente de biscuiți cu ciocolată au fost retrase

Mai multe sortimente de biscuiți cu ciocolată au fost retrase de pe rafturile unor lanțuri de hipermarketuri din întreaga țară.  Produsele ar conține contaminare cu alergeni, iar toți care au cumpărat astfel de pachete le pot returna magazinelor chiar și fără bon fiscal. Scandalul vine după ce în urmă cu câteva zile au fost retrase mai multe loturi cu ciocolată în care s-a găsit plastic.

Scandalurile cu produse alimentare se țin lanț. Hipermaketurile din întreaga țară au retras de la comercializare mai multe sortimente de biscuiți despre care se crede că ar putea fi contaminate cu alergeni. Deși până în acest moment la nivelul comisariatelor pentru protecția consumatorului nu a fost primită nicio reclamație în acest sens, magazinele au decis să retragă din motive de siguranță produsele alimentare cu suspiciuni. Mai mult decât atât, cumpărătorii își vor primi banii înapoi chiar și în lipsa bonurilor fiscale.

În cursul săptămânii trecute au fost retrase de la comercializare mai multe loturi de ciocolată cu lapte după ce un consumator a reclamat că a găsit în interior  câteva bucăți de plastic. Părerile oamenilor sunt împărțite atunci când vine vorba despre încrederea în astfel de produse. Paradoxal, mulți dintre ei susțin că vor cumpăra în continuare.

De asemenea, un alt lanț de magazine a retras de pe rafturi două loturi de biscuiți cu fulgi de ciocolată.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea