Mai multe focuri de armă s-au auzit, în această dimineaţă, în apropiere de localitatea Cumpăna (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lEul3fdu79U[/youtube]Chiar dacă nu au contact zi de zi cu armele și muniția de război, jurnaliștii constănțeni s-au dovedit a fi adversari redutabili pentru jandarmi, trăgând la fel de bine ca și militarii. Au avut acces în poligonul de lângă localitatea Cumpăna, atât cei care au mai tras cu pistolul Makarov sau Kalașnikov, cât și novicii, dar numai după instructajul de rigoare.

Cupa presei la tir a început cu câteva focuri de încălzire, pentru ca participanții să se obișnuiască cu armele, apoi a urmat  tragerea propriu zisă, care s-a punctat oficial.

Cum punctajul  obținut de participanți a fost strâns, departajarea s-a făcut cu greu. În frunte s-au situat jurnaliștii cu ștate vechi la astfel de competiții.

Conducerea jandarmeriei a fost impresionată de rezultatele obținute, iar dacă ar fi locuri vacante, jurnaliștii ar avea posibilitatea să se angajeze în cadrul instituţiei.

Cupta presei la tir este o întrecere tradiţională pentru judeţul Constanţa, care se desfăşoară în fiecare an la iniţiativa Inspectoratului Judetean de Jandarmi.

Reporter: Catalin Schipor ; Imagine: Alex Brinzaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.