Mai activi în credință

Ciprian Gheorghe Luca, director la un liceu din București, a venit de la Timișoara special pentru a transmite năvodărenilor un mesaj : nu există problemă pe lumea aceasta care nu poate fi rezolvată sau supărare ce nu poate fi înseninată! Și asta pentru că Sfanta Evanghelie este un adevăr veșnic!

Pavel Ursu, un om cu credință vie în Dumnezeu care a înțeles că binele său și al copiilor copiilor săi este strâns legat de binele tuturor celor din jurul său, a început organizarea a o serie de manifestări întru trezirea binelui. El și-a propus ca în fiecare săptămână să strângă la un loc oameni, indiferent de confesiune religioasă, etnie sau statut social și împreună să își găsească rezolvarea problemelor. Această chemare are loc în spiritul sacrificiului pe care Domnul Isus Hristos l-a făcut pentru noi toți fără să țină cont de nimic ci doar că suntem fii ai aceluiași tată.

Trăim vremuri în care se nasc tot mai mulți copii cu probleme grave, în care divorțul este la ordinea zilei, avorturile cresc exponențial, tinerii aleg calea pierzaniei, a consumului de droguri, recurg la sinucidere, iar relațiile dinte părinți și copii nu mai sunt trainice. În fața acestor probleme care ne copleseșc și par fără scăpare, Ciprian Gheorghe Luca a luat o poziție fermă, duminică, pe scena Casei de cultură din Năvodari.

Indiferența și comoditatea adulților îi afectează în mod direct pe copii. Tocmai de aceea organizatorii acestei manifestări consideră că sosit timpul să fim mai activi în credință pentru a ne salva pe noi și copiii noștri! Cuvantul lui Dumnezeu din Sfanta Evanghelie este unul vesnic, mai presus de om. Iisus Hristos a spus despre cuvintele Sale: “Cuvintele Mele sunt duh si viata”

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet