Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au judecat recursul edilului oraşului Năvodari, Nicolae Matei (VIDEO)

„Niciodată nu i-am cerut domnului Burlacu să mă ajute în vreun dosar de-al meu și nici nu am un dosar penal în care să figurez inculpat. Este un act de răzbunare al domnului Burlacu”. Declaraţia îi aparţine edilului Nicoale Matei, care s-a prezenta astăzi în faţa magistaţilor Curţii de Apel Bucureşti, cerând eliberarea din arest. Mai mult, avocatul primarului a declarat că Valentin Burlacu, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, şi în acelaşi timp denunţătorul edilului, este de fapt cel care i-ar fi cerut ajutor lui Nicolae Matei, şi nu invers, aşa cum a declarat iniţial.

Edilul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, a declarat în faţa instanţei că “Burlacu se află în stare de dușmănie cu mine din luna iunie a acestui an. Chiar la alegerile locale, șeful IPJ, împreună cu subordonații, mi-au făcut zeci de controale.I-am făcut reclamație domnului Burlacu în august și i-am reproșat că deși oraşul Năvodari are peste 41 de mii de locuitori, are doar 34 de polițiști. În plus, a desființat Poliția Rutieră și acum are orașul Ovidiu, cu doar 12 mii de locuitori. Mă jur, niciodată nu i-am cerut domnului Burlacu să mă ajute în vreun dosar de-al meu și nici nu am un dosar penal în care să figurez inculpat. Este un act de răzbunare al domnului Burlacu. Burlacu are nevoie de un mare eveniment care să acopere destituirea sa din funcție. Burlacu m-a rugat să merg cu el la Minister să-l ajut să nu fie schimbat din funcție.  La ultima convorbire aproape că-mi inspirase milă și m-am gîndit să merg cu el la Minister.”, a mai spus Nicolae Matei.

Miercuri, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au judecat recursul edilului oraşului Năvodari, Nicolae Matei. Pronunţarea sentinţei se va face pe data de 23 noiembrie.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: Victor Nita