Magazinele au topit preţurile în plin sezon spre bucuria clienţilor (VIDEO)

Magazinele au topit prețurile în plin sezon spre bucuria clienților care se întrec în cumărături în această perioadă ! Ofertele sunt pentru toate gusturile și mai ales pentru toate buzunarele, spun comercianții.

Nu mai este un secret că shoppingul este slăbiciunea  multor femei. Oricât de bogată ar avea garderoba, doamnele nu ar refuza niciodată să facă o plimbare prin magazine. Dacă până acum prețurile articolelor vestimentare din magaizne le țineau la distanță, de luna aceasta a început sezonul reducerillor. Clienții nu se lasă așteptați iar cele mai încântate de reduceri au fost reprezentantele sexului frumos care au dat iama în magazine în dorința de a-și înnoi garderoba.

Doamnelor nu le-a luat mult să golească rafturile magazinelor.

Se când s-a dat startul reducerilor numărul clienílor a crescut simțitor spun comercianții.

De la rochițe, la pantaloni scurți sau genți, clienții au epuizat articolele vestimentare expuse pe rafturile magazinelor. Dacă la rochii de seară doamnele încă merg pe clasicul little black dress, domnișoarele preferă culorile puternice, precum verdele crud, portocaliul și galbenul-neon.

De departe însă printre cel mai căutat articol vestimentar atât de turiști cât și de constănțeni a fost costumul de baie.

La acest capitol cele mai căutate costume de baie rămân cele in doua piese.

Reducerile din această perioadă ajung și la 80% însă comercinații promit să nu se oprească aici. Aceștia anunță un nou val de reduceri până la sfârșitul lunii august.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Bogdan Grigorescu