Mădălina Ghenea are probleme în dragoste?

Frumoasa Mădălina Ghenea şi iubitul ei milionar s-au despărțit. Vedeta a plecat în Italia, fără fetiţa sa. Motivul ar fi chiar celebritatea româncei, greu de stăpânit pentru tatăl copilului ei.

Un gest șocant vine din partea Mădălinei Ghenea, la numai două săptămâni, de când dansa fericită pentru fetiţa ei, într-o înregistrare postată pe pagina de socializare. Mădălina a plecat în Italia, fără copil, iar despărţirea dintre ea şi Matei Stratan a fost inevitabilă. Deşi a declarat în numeroase rânduri că îşi doreşte mulţi copii, apropiaţii vedetei spun că Mădălina îşi iubeşte mult profesia. Fotomodelul crede că poate îmbina foarte bine ipostaza de mamă cu cea de femeie de succes, fără să fie nevoită să aleagă.

“El nu a mai dorit ca ea să lucreze, ci să se dedice familiei, să nu mai aibă contracte, ea avea un contract ca manechin şi un nou film şi se pare şi gelozia exagerată a fost de ajuns“, a declarat Ioana Mandach, prietena vedetei, pentru Antena 1.

Relaţiile Mădălinei nu s-au sfârşit mereu fericit. S-a iubit cu actorii Leonardo di Caprio, Gerarld Butler sau Michael Fassbender. Cu mai puțin cunoscutul Matei Stratan, părea că, în sfârşit, și-a construit familia la care visa. Problemele din cuplu,însă, au început să fie confirmate prin postările publice ale actriţei.

Redactor: Lavinia Barbu