Lux și exuberanță, la malul mării

Premiera a fost găzduită de unul dintre cele mai luxoase hoteluri din stațiunea Mamaia. Vernisajul  de fotografii al artistului Roger Mantu le-a atras atenția privitorilor încă de la intrare. Unele dintre cele mai enigmatice simboluri ale civilizatiei antice au fost surprinse în imaginile realizate în Moaii – Insula Pastelui, Machu Picchu, Cuzco, Nazca – Peru si Stonehenge – Marea Britanie. În aceeași notă, a urmat un moment spectaculos al sportivilor de la Total Dance.

Povestea în pași de dans i-a introdus pe cei prezenți într-o lume fascinantă, în care s-au încadrat perfect ținutele colecției de inspirație peruană și chiliana..Creatoarea Marcela Cuzic promovează femeia puternică, independentă și rebelă, iar penele și combinațiile sofisticate de texturi în negru și nude au fost accentele perfecte folosite de designer pentru prima parte a colecției.

Contrastul puternic de culori și imprimeurile pictate manual au surprins versatilitatea feminină și au făcut trecerea către cea de-a doua parte a colecției, care s-a încheiat într-o mare de aplauze din partea privitorilor.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu