Luptătorii K1 au trecut proba cântarului

Războinicii din galele K1 au trecut cu bine proba cântarului. Luptătorii sunt pregătiți pentru confruntarea România – China, care se va desfășura în această seară sub egida OSS Fighters în Piațeta Cazino din Mamaia.

După conferința care a anunțat oficial  detaliile de desfășurare ale Galei K1 România-China a venit rândul verificării greutății luptătorilor, probă care precede competiția propriu-zisă. Întregul staff și componenții celor două loturi s-au adunat pe scena amenajată în Piațeta Cazino din Mamaia pentru a realiza acest lucru.

Toți luptătorii K1au trecut cu bine proba cântarului. Se anunță o super gală a sporturilor de contact în care echipa selectată de OSS Fighters va da piept cu luptători temuți din îndepărtata Chină, specialiști prin tradiție în artele marțiale. Bogdan Stoica, Andrei Stoica, Adrian Maxim, Adrian Mitu, Cristian Spetcu şi Gabriel Bozan sunt cei mai cunoscuţi reprezentanţi ai ţării noastre incluşi pe fight-cardul Galei OSS Fighters. China va fi reprezentată de Hao Guanghua, Chen Douli, Song Shao Qiu, precum şi de alţi luptători. Va fi un mega fight organizat în 13 meciuri. Zece dintre ele îi au ca protagoniști pe români și chinezi. Vom asista și la confruntarea dintre constănțeanul Ozel Mustafa și craioveanul Enzo Dincă, la meciul lui Cristian Milea cu francezul Madicke Kamara, iar în MAIN EVENT îi vom admira pe Andrei Stoica contra lituanianului Tomas Steponkevicius.

Gala OSS Fighters va avea loc astăzi în Piațeta Cazino din Mamaia începând cu orele 20.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet