Luna noiembrie, favorabilă pentru schimbările pe plan personal

Luna noiembrie le pregătește tuturor nativilor o mulțime de schimbări, mai ales pe plan personal. Datorită oportunităților care vor apărea, într-un timp foarte scurt, aceștia vor avea ocazia să iasă din zona de confort și vor avea numai de câștigat.

Pentru nativii Berbec, luna noiembrie vine cu multe provocări, mai ales, în cea de-a doua jumătate a lunii. Pe plan sentimental,vor acţiona ca un lider şi nu vor permite nimănui să se bage peste ei.

Nativii Taur vor avea parte de noroc, mai ales pe plan sentimental. Fie că sunt singuri sau implicați într-o relaţie serioasă, lucrurile vor evolua neaşteptat de bine.

Nativii Gemeni vor da dovadă de înțelepciune, răbdare și tact, când vine vorba de problemele apărute la muncă. Vor lua decizia înțeleaptă de a nu ceda primului impuls.

Pentru Raci, în luna noiembrie, va fi vorba despre profunzimea lucrurilor, distracţie şi trăit clipa. Lasă-te pe mâna destinului, ai încredere în tine și capacitățile tale și vei ajunge acolo, unde te îndeamna inima.

Pentru Lei, este foarte important să aibă mai mult curaj, atunci, când vine vorba de demarat proiecte. Este o perioadă bună pentru investiţii şi mutări importante.

Noiembrie este o lună bună pentru nativii Fecioara. Aceasta  vine la pachet cu sentimente de împlinire, fericire și satisfacție, atât pe plan profesional, cât si personal. Ei vor face tranziția de la o etapă a independenței și a autonomiei, la una a colaborării și găsirii punctului comun.

Nativii Balanță vor avea senzația că fericirea a ajuns, în sfârșit, și pe strada lor. După o perioadă agitată, atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental, vor avea parte de atenția celor din jur, care îi vor copleși cu grija și afecțiunea lor.

Pentru nativii Scorpion, viaţa sentimentală ajunge la cote maxime. De asemenea, aceștia vor reuși să se organizezi mai bine și să își gestioneze timpul.

Nativii Săgetător vor simți nevoia de a se afla în prezența celor dragi. La muncă atmosfera este destul de tensionată, iar dacă își vor păstra calmul, vor aplana conflictele.

Noiembrie este o lună a vindecării pentru nativii Capricorn, atât fizic, cât și emoțional. Ei vor prefera adevărul, în locul unei minciuni. Tot ceea ce își propun, în această perioadă, se va concretiza, chiar dacă vor întâmpina piedici, le vor depăși cu succes.

Nativii Vărsător vor pune accentul pe viața personală. De asemenea, este o perioadă bună pentru schimbări. Viața socială este și ea bine aspectată. Ei vor reuși să cunoască persoane importante care îi pot ajuta, în traseul lor profesional.

Nativii Pești, în luna noiembrie, vor avea multă putere de muncă.  Pe plan sentimental, ei nu vor mai fi dispuși să facă nici un compromis. Atitudinea lor sinceră și directă îi va dezarma pe mulți. Astfel, ei îi vor vedea pe cei care le sunt prietenii adevărați.

Redactor: Lavinia Barbu