Lumea prin “ochii” obiectivului

Pasiunea pentru fotogragie i-a adus împreună. Vorbim de mai mulți elevi ai liceului Teoretic George Călinescu din Constanța. Aceștia și-au expus cele mai frumoase fotografii, iar pentru următorul vernisaj au promis că se vor întrece cu profesorii pe care îi invită să participe la expoziția de fotografie.

Pe acorduri de pian, elevii Liceului George Călinescu și-au invitat colegii și profesorii să le admire operele. Pasionați încă de mici de fotografie, cei trei expozanți au început să se perfecționeze încă de acum doi ani, iar după cum recunosc chiar ei, perfecționarea în fotografie nu se termină niciodată.

Alexandru are două slăbiciuni. Mașinile și fotografia, astfel a ales să surprindă cu ajutorul obiectivului cele mai interesante momente din concursurile de drift pentru mașini.

O altă elevă este pasionată de arhitectură și spune ea că orașul Constanța are o arhitectură aparte pe care vrea să o pună în valoare.

Profesorii au rămas uimiți când au văzut ce fotografii minunate pot ei să realizeze și au stabilit, de comun acord, că acestea ar trebui arătate și restul colegilor din liceu. Printre expozanți s-a numărat chiar și o profesoară.

Pentru următoarea expoziție elevii au lansat o provocare tuturor profesorilor. Vor ca și aceștia din urmă să devină expozanți. Următorul vernisaj va avea loc în luna martie.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea