Lucrurile actriței Audrey Hepburn scoase la licitație

Familia legendarei Audrey Hepburn a scos la licitaţie lucrurile care au aparţinut actriţei. Este vorba despre rochii elegante, bijuterii spectaculoase care se pot găsi , din această lună, la sediul casei de licitație Christie’s, din Londra.

Audrey Hepburn este şi acum, la două decenii şi jumătate de la dispariţie, un simbol al eleganţei. Diva a fost cea care a făcut cunoscută „mica rochie neagră”, accesorizata cu bijuterii. Iar acum, fanii regretatei actrițe primesc șansa de a deține o piesă din dulapul celei mai la modă femei din toate timpurile.

Piesele din colecția personală a actriței sunt vândute într-o licitație de la sediul Christie’s din Londra, în luna septembrie.  De asemenea, este disponibil și un site de vânzare online care, fără îndoială, va atrage persoanele pasionate de fashion din întreaga lume. Piesele de rezistenţă ale licitaţiei sunt  mai multe copii ale ținutelor din filme celebre, în care actriţa a jucat. Vorbim despre “Mic dejun la Tiffany”, “Vacanţă la Roma”, “My Fair Lady” sau “Sabrina”.

Unele dintre portretele preferate ale vedetei vor fi,de asemenea, vândute. Printre cele mai importante se pot număra: cele din cadrul ședinței foto susținută pentru Breakfast at Tiffany’s, din anul 1961.

Redactor: Lavinia Barbu