Lucrările la Sala Polivalentă bat pasul pe loc

Săptămâna trecută se anunța începerea lucrărilor la un nou proiect de amploare pentru Constanța, construcția Sălii Polivalente cu o valoare de 68 de milioane de lei și cu promisiunea că va fi finalizat în anul 2022.

Dar, după cum știm, orice minune ține trei zile, iar începerea lucrărilor anunțată  pe data de 11 mai  întârzie să pornească și, prin urmare, viitorul Sălii Polivalente este incert.

Aceeași situație o întâlnim și la fostul bazinul de înot neîngrijit de zeci de ani și care continuă să ofere imagini dezolante.

Autoritățile precizau că lucrările la noua Arenă ar fi trebuit finalizate odată cu cele ale Cazinoului, dar, după cum se pare, acest lucru va fi greu de îndeplinit dacă lucrările  de construcție bat pasul pe loc. Cu o capacitate de 5.000 de locuri, clădirea va dispune de o sală de competiții omologată la nivel național, european și mondial. Aici se vor putea găzdui competiții sportive de handbal, baschet sau volei. Același proiect include și spații dedicate sportivilor, sală de antrenament, sală de forță, de fitness, vestiare și cabinete medicale. De asemenea, locația va putea găzdui și evenimente culturale, conferințe, concerte sau festivaluri.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Ionuț Constantin