Lucrări de reparații la sistemul de alimentare cu apă în Constanța

Din cauza unor lucrări de întreținere și reparație a sistemului de alimentare cu apă, SC RAJA SA anunță că, marți, 1 noiembrie, va fi oprită apa potabilă pe o porțiune de pe strada Soveja din municipiul Constanța.

Pentru înlocuirea unui segment din conduct de distribuție apă potabilă de pe strada Zmeurei din municipiul Constanța, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, 01 noiembrie 2016, în intervalul orar 08,30 – 16,00.

Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii de pe strada Soveja, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu străzile Zmeurei și Ștefăniță Vodă, precum și cei arondați punctului termic nr. 46  din zonă.

Reprezentanții companiei de apă își cer scuze față de consumatorii afectați de lipsa apei potabile pe care îi asigură că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, abonaților li se recomandă să-și facă rezerve de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Redactor: Daniel Albu