Lucrare Sfântă săvârșită la Năvodari

Centrul Creștin Secolul 21 a săvârșit timp de trei luni o lucrare sfântă pentru locuitorii orașului Năvodari. La fiecare sfârșit de săptămână, oameni cu har au adus binecuvântarea Domnului în Casa de Cultură „Pontus Euxinus” pentru toți cei cu inima deschisă. Au fost zile de vindecare prin muzică creștină și Cuvântul lui Dumnezeu.

Sunt mulți oameni care își pun credința în vorbă, dar sunt puțini care o arată și prin fapte. Pavel Ursu este un om care își arată credința prin tot ceea ce face și are inițiativă și implicare în tot ceea ce înseamnă  propovăduirea Cuvântului lui Dumnezeu printre oameni. Susținut de frații și surorile de la Centrul Creștin Secolul 21 Năvodari, administrația locală, lucrătorii Casei de Cultură „Pontus Euxinus” și preoții bisericilor creștin ortodoxe a pornit o lucrare sfântă de vindecare a sufletelor tuturor năvodărenilor, indiferent de religie, etnie sau statut social.

În cadul acestor manifestări, o atenție deosebită a fost acordată tineretului și mai ales elevilor liceului „Lazăr Edeleanu” din Năvodari.

La începutul manifestărilor prezența spectatorilor a fost una redusă dar asta nu i-a descurajat pe organizatori și au pus suflet și încredere în fiecare întâlnire. În luna decembrie, când s-a dat startul colindelor, sala a devenit neîncăpătoare.

Au trecut trei luni de la debutul acestor acțiuni spirituale, timp în care am reușit să ne pregătim așa cum se cuvine pentru sfânta sărbătoare a Nașterii Domnului.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet