Lovitură de teatru în PDL filiala Constanţa

Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal a primit adeziunile primarilor PDL din localităţile Albeşti, 23 August, Costineşti, Valu lui Traian şi Nicolae Bălcescu. Aceştia au trecut la PNL împreună cu organizaţiile democrat-liberale din localităţile respective. Totodată, liberalii i-au primit şi pe membrii organizaţiilor locale PDL Mihail Kogălniceanu şi Ciocârlia.

Trecerea primarilor este mai mult sau mai puţin surprinzătoare. Despre migrarea lor se vehicula încă din luna martie. Acum este cert că vor fi candidaţii PNL la alegerile din 10 iunie. Şi primarul comunei Nicolae Bălcescu, Viorel Bălan, a trecut, pe ultima sută de metri, din tabăra PDL în cea a PNL.

Neaşteptată este şi demisia prim-vicepreşedintele PDL Constanţa, Romulus Mincă. Acesta spune că decizia nu are nicio legătură cu ieşirea partidului de la guvernare, deoarece personal“, nu este „afectat cu absolut nimic de acest aspect“. Pe ultima sută de metri au intrat şi ţărăniştii constănţeni care au decis ca Tudorel Chesoi să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Reporter: Nicoleta Bujor ; Imagine: George Dima