“Love2Run” la malul mării

Iubitorii sportului de la malul mării, au putut alerga alături de persoana iubită, într-un cros inedit. Cursa dragostei, așa cum a fost numită competiția, este la prima ediție și a strâns destul de mulți participanți. Cu acestă ocazie, cei care sărbătoresc iubirea în stil românesc, au putut celebra altfel ziua de Dragobete.

Cros inedit la Constanța. Cei care locuiesc la malul mării, dar și turiștii care s-au aflat în weekend pe litoral, au sărbătorit, în avans și într-un mod distractiv și sănătos, Dragobetele, printr-o alergare plină de romantism, alături de persoana iubită.

Singura condiție pentru a putea participa la cursă era aceea de a avea un partener sau o parteneră alături de care să alergați, în tandem. Pentru cupluri a fost simplu, provocarea a venit pentru cei care sunt singuri și care au fost nevoiți să-și găsească partener pentru acest cros.

Cristian are 16 ani, iar Anastasia care i-a fost parteneră de alergat, 14. Când s-au înscris, nu credeau că au șanse prea mari, însă ei au fost declarați câștigătorii primei ediții a crostului Love to Run.

Cei care nu au prins un loc pe podium vin cu promisiuni solemne pentru edițiile viitoare.

Love2Run este ultimul cros-distractiv din seria celor trei evenimente care preced competitia internatională “Maratonul Nisipului”. A treia editie a evenimentului international va avea loc pe 27 martie, in statiunea Mamaia.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Narcis Verdes