“Love2Run” la malul mării

Iubitorii sportului de la malul mării, au putut alerga alături de persoana iubită, într-un cros inedit. Cursa dragostei, așa cum a fost numită competiția, este la prima ediție și a strâns destul de mulți participanți. Cu acestă ocazie, cei care sărbătoresc iubirea în stil românesc, au putut celebra altfel ziua de Dragobete.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Yrjgf3AHL5c[/youtube]

Cros inedit la Constanța. Cei care locuiesc la malul mării, dar și turiștii care s-au aflat în weekend pe litoral, au sărbătorit, în avans și într-un mod distractiv și sănătos, Dragobetele, printr-o alergare plină de romantism, alături de persoana iubită.

Singura condiție pentru a putea participa la cursă era aceea de a avea un partener sau o parteneră alături de care să alergați, în tandem. Pentru cupluri a fost simplu, provocarea a venit pentru cei care sunt singuri și care au fost nevoiți să-și găsească partener pentru acest cros.

Cristian are 16 ani, iar Anastasia care i-a fost parteneră de alergat, 14. Când s-au înscris, nu credeau că au șanse prea mari, însă ei au fost declarați câștigătorii primei ediții a crostului Love to Run.

Cei care nu au prins un loc pe podium vin cu promisiuni solemne pentru edițiile viitoare.

Love2Run este ultimul cros-distractiv din seria celor trei evenimente care preced competitia internatională “Maratonul Nisipului”. A treia editie a evenimentului international va avea loc pe 27 martie, in statiunea Mamaia.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Narcis Verdes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.