Locurile de joaca din Constanța, un adevărat pericol

Locurile de joacă din Constanța sunt într-o stare deplorabilă. Deși de luni bune s-a atras atenția asupra acestui fapt, lucrurile au rămas neschimbate, iar doi copii au ajuns, weekendul trecut, la spital. Minorii, în vârstă de 10 și respectiv 11 ani,  au fost accidentați când un gard de plasă metalică a căzut peste ei.

Locurile de joacă din Constanța sunt un adevărat pericol pentru cei mici! Doi copii au fost răniți weekendul trecut, când un gard din plasă metalică al unui teren sportiv amenajat a căzut peste ei. Minorii, în vârstă de 10 și respectiv 11 ani, au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc pe un  teren sportiv amenajat, situat pe strada Pelicanului.

Comisarul șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, Horia Constantinescu, a declarat că situația era cunoscută de mult timp. Acesta a dăugat că o firmă de pază a sesizat în nenumărate rânduri autoritățile cu privire la pericolul reprezentat de acel gard.

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Redactor: Isabela Boantă