Locuri finanțate de la bugetul de stat pentru Universitatea Ovidius Constanța

Universitatea Ovidius, cea mai mare universitate europeană de la țărmul Mării Negre, prezintă prin vocea omului care este trup și suflet dedicat acestei instituții, rectorul Sorin Rugină, oferta de locuri finanțate de la bugetul de stat.

 Situată în Constanța, orașul cel mai mare din Dobrogea și din întreg Sud-Estul României, universitatea se află într-o regiune în plin avânt economic, ce reprezintă o punte culturală între Occident și Orient, o poartă estică a Uniunii Europene. Acest context încărcat de nuanțe fac din Universitatea Ovidius Constanța un pol de cultură, de studiu, cu totul aparte. O personalitate cu totul deosebită, rectorului Sorin Rugină, prezintă oferta de locuri finanțate de la bugetul de stat, alocate acestui centru superior de educație.

Toate aceste oportunități nemaipomenite care desăvârșesc personalitatea, caracterul uman și care constituie unul din darurile cele mai de preț, darul cunoașterii, poarta spre libertate, ne sunt oferite de oameni mărinimoși care nu sunt prezenți doar cu mintea încărcată de cunoștințe cât mai ales cu sufletul. Un om care transmite prin toată ființa sa că trăiește pentru tot ce înseamnă Universitatea Ovidius este rectorul Sorin Rugină și care ne trezește toată admirația, respectul și recunoștința! Mergem înainte cu îndemnul dânsului: ”Unitate, Onoare, Competență!”

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet