Locuri de muncă în strainătate

Tot mai mulți constănțeni aleg să plece la muncă în străinatate.  Asta pentru că, fie  au nevoie de o nouă experiență, fie programul este prea încărcat, iar salariul prea mic.  Cei mai mulți vor să lucreze în construcții, medicină  și chiar pe vase croazieră. Astăzi, la Constanța, a fost organizat un târg al locurilor de muncă în străinătate.

Mulți constanțeni aleg să plece la muncă în strainătate, datorită salariului mic avut în țară, dar și a multor încercări eșuate de a-și găsi un loc de muncă avantajos, în țară.

Ofertele în străinătate sunt pe măsură. Pe lângă salarii atractive, multe firme asigură și transportul , masa, dar și cazarea.

Chiar dacă  locul de muncă din străinătate presupune să stea departe de familii chiar și 9 luni, tot mai mulți dintre constănțeni aleg să plece pe vase de croazieră. Aici, programul este 7 din 7, câte 12 ore pe zi, dar și salariul este pe măsură.

Tot la Constanța va avea loc, pe 20  octombrie, bursa locurilor de mună pentru absolvenți. Evenimentul se va desfășura la campusul Universității “ Ovidius”, la ora 10.00 .

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea