Locuri de muncă în construcții

Dacă în timpul sezonului estival sunt la mare căutare ospătarii și bucătarii, acum, la început de toamnă, angajatorii caută personal pentru domeniul construcțiilor. Cei interesați se pot adresa Agenției Județene de Ocuparea Forței de Muncă.

În timpul sezonului estival a existat o cerere foarte mare în domeniul turismului. Cele mai multe locuri de muncă vizau recepționiști, barmani ospătari sau bucătari. Însă aceste locuri de muncă sunt pe o perioadă  limitată de timp, iar în perioada ce urmează sezonul estival se va încheia. Astfel, vor reveni în atenție locurile de muncă din domenii precum construcțiile.

Nu mai puțin de 19.620 de locuri de muncă sunt disponibile la nivelul întregii țări. În Bucureşti, Ilfov, Argeş, Arad, Timiş și Dolj este cea mai mare nevoie de forță de muncă. La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă oferite sunt de: muncitor necalificat, lucrător comercial, agent de securitate. La Constanța, sunt disponibile 225 de joburi. Persoanele interesate se pot adresa AJOFM Constanţa, din strada Lacului nr. 14.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea