Locuitorii oraşului Năvodari îşi susţin cu orice preţ primarul (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hyHRyK1H7xk[/youtube]Locuitorii oraşului Năvodari îşi susţin cu orice preţ primarul căruia i-au oferit votul de încredere pentru a-i conduce in următorii 4 ani, la fel cum a făcut-o şi în mandatul anterior. Imaginea edilului Nicolae Matei nu are cum să fie pătată în urma acestei înscenări, pentru că faptele vorbesc de la sine, spun oamenii

Oamenii sunt hotărîţi să iasă în stradă şi să protesteze împotriva măsurii abuzive de reţinere a edilului Nicolae Matei. Pe pagina de Facebook a primarului, mii de mesaje de încurajare vin necontenit. Oamenii il vor acasă, înapoi la Năvodari.

„Este un om de valoare, care s-a luptat pentru orasul Navodari si pentru navodarenii lui. Cu totii il iubim si suntem alaturi de el. Acum are nevoie sa il sustinem si sa ii aratam ca asa cum el si-a dorit sa schimbe Navodariul in bine, asa cum el a facut tot posibilul ca noi navodarenii sa avem un oras mai frumos, sa ducem un trai mai bun…asa si noi il vrem in continuare printre noi.” este declaratia unuia dintre sustinatorii primarului.

Un alt utilizator al reţelei de socializare spune: „Domnule Primar, in inimile noastre – ale tuturor celor ce va cunoastem si care lucram impreuna cu Dumneavoastra de atatia ani – mocneste tristetea si neputinta de a impiedica existenta acestor inscenari meschine si masinatiuni de campanie electorala si ne-am fi dorit sa nu treceti niciodata prin aceste clipe tensionate de incercare prin care treceti. Gandurile noastre va insotesc iar inimile noastre se roaga pentru Dumneavoastra. NU SUNTETI SINGUR!”

Astfel de mesaje au umplut mediul online, iar cele mai multe exprima ideea unui mars comun de sustinere a primarului Nicolae Matei.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.