Locuitorii din Năvodari se revoltă împotriva ignoranței ENEL

Peste o mie de familii care locuiesc în cartierul de case din zona Sălii Sporturilor din Năvodari stau de aproape trei zile în frig și întuneric. Oamenii spun că s-au săturat să reclame faptul că ENEL nu își respectă contractele încheiate cu ei. De fiecare dată când consumul de energie electrică crește, transformatorul vechi de zeci de ani, subdimensionat în comparație cu numărul de consumatori cedează și lasă fără curent mare parte din populația orașului Năvodari.

După trei zile în care și-au ținut copiii în frig, mai mulți dintre locatari s-au strâns în fața sediului ENEL din Năvodari și au încercat să stea de vorbă cu factorii de decizie din cadrul companiei. Fără succes, pentru că li s-a transmis prin intermediul agenților de pază că situația va fi remediată!

Astfel că oamenii sunt condamnați să suporte periodic neajunsurile provocate de refuzul ENEL de a investi în propria rețea de distribuție. Cel puțin până când autoritățile statului se vor hotărî să ia măsuri împotriva ignoranței și a nepăsării unui investitor care se crede … stat în stat!

Reporter: Cosmin Bele ; Imagine: Victor Nita