Locuitorii din Cernavoda vor beneficia in curand de 40 de apartamente noi in blocuri ANL (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BkPi1rrfGZM[/youtube]Dupa multa munca si multe drumuri la portile Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, edilul orasului Cernavoda, Gheorghe Hânsă a reusit sa obtina finantare pentru construirea a 40 de locuinte Anl.

Proiectul referitor la constructia locuintelor se afla initial la coadă, pe lista posibilelor finantari, fara prea mari sanse sa obtina fonduri. Insa perseverenţa primarului şi a echipei de functionari publici specializati care l-a insotit in vizita facuta miercuri la Ministerul Dezvoltarii regionale si Turismului a dat roade.

In proiect sunt prevazute 40 de locuinte pentru tineri care vor fi date in folosiinta imediat ce lucrarile vor fi finalizate. Cele 2 blocuri  ANL vor fi amplasate pe strada Pinilor din oras, unde in prezent mai exista o astfel de constructie. Administratia locală speră sa reducă astfel deficitul de locuinte sociale din Cernavoda.

Gheorghe Hansa vrea pe viitor sa se mai construiasca in Cernavoda un cartier ANL. In prezent exista sute de cereri depuse la primaria Cernavoda pentru obţinerea unei locuinţe de tip ANL.

Reporter: Roxana Oprea ; Imagine: Gabriel Niculae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.