Locuitorii din Cernavodă se pregătesc de sărbatoare (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D4XA5nRBk34[/youtube]Între 15 şi 18 august au loc festivităţile dedicate zilelor oraşului. La fel ca în fiecare an,  programul include activități culturale, spectacole, concursuri şi foarte multe surprize!

La mijlocul lunii august,  cernavodenii se vor bucura de  o atmosferă festivă ce va avea loc  pe stadionul ideal din zona parcului central.

Prima zi, 15 august, va debuta cu festivitatea de celebrare a 10 ani de la inaugurarea podului Sf. Maria. La eveniment vor participa și invitați de marcă, printre care și Petre Roman.

Joi,  cernavodenii se vor bucura de spectacole de muzica și divertisment și concursuri pentru toate categoriile de vârstă.

Evenimentele de vineri, 17 august și sâmbătă, 18 august, debutează cu un campionat de tenis de câmp, continuând cu diferite alte activități de informare și spectacole.

De asemenea, ultima zi a festivităților, se va încheia cu tradiționalele focuri de artificii. Nu vor lipsi nici obişnuitele standuri cu produse tradiţionale, jucării şi artizanat. Pe lângă spectacole, locuitorii se vor putea relaxa la terasele special amenajate pentru sărbătoare si pentru amatorii de gratare şi de băuturi reci.

Pe parcursul festivităţilor, se va derula campania de informare “Fii responsabil, colectează selectiv”, un proiect iniţiat de primăria Cernavodă. În acest scop, se vor organiza activităţi de informare a cetăţenilor şi tombole cu premii pentru cei care aduc deşeuri la punctele de colectare.

Reporter: Paula Savulescu ; Imagine: Gabriel Niculae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.