Locuitorii de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța vor rămâne fără apă potabilă

Locuitorii de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța vor rămâne fără apă potabilă, timp de șase ore, în dimineața zilei de mâine. SC RAJA SA execută, în intervalul orar 8-14, lucrări de înlocuire a unei conducte de distribuție a apei potabile.

Pentru înlocuirea conductei de distribuție apă potabilă din subsolul blocului  RM, situat pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 07 octombrie 2016, în intervalul orar 08,00 – 14,00.

Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii blocurilor RM, MV2,    MV 3 și MK2, arondați Punctului Termic 40, de pe strada  Mircea cel Bătrân.

SC RAJA SA scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigură că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, abonații afectaţi de această oprire sunt rugați să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Redactor: Paul Alexe