Localitățile Agigea și Lazu au înflorit sub ochii locuitorilor

În perioada 2008-2012, administrația locală din Agigea a făcut investiții și a finalizat proiecte precum: construcția unui cămin cultural, ridicarea unei grădinițe noi, a unei creșe și chiar a actualului sediu de primărie. Totodată, în localitatea Lazu, care se află tot în administrarea primăriei Agigea, se fac investiții generoase.

De asemenea, Primăria Agigea are în derulare prin Proiectul pentru Reforma Educaţiei Timpurii construcția unei grădinițe noi cu program normal care va cuprinde 6 săli de grupe.

Dintre proiectele care se află în curs de implementare se numără piața agroalimentară, parcări la blocurile din centrul localității, un parc fotovoltaic, proiectare și execuție alimentare cu apă pe strada canalului.

În ceea ce privește planurile de viitor, primarul localității Agigea, Cristian Cârjaliu își propune să realizeze un cămin de bătrâni, o școală cu 27 de săli de clasă. Prioritatea viitorului mandat o reprezintă programul de asfaltare-canalizare și modernizarea întregii infrastructuri a comunei.

Reporter: Nicoleta Bujor ; Imagine: George Dima