Loc de recreere vandalizat la Medgidia

Cetățeni certați cu legea nu se opresc din vandalizarea obiectelor aflate pe domeniul publical municipiului Medgidia. Dacă până nu demult, Parcul 1 Mai era mereu vizat, mai nou răufăcătorii acționează în zona Rotunda. Aici au incendiat un foișor, loc de recreere pentru pensionari.

Vârstnicii care frecventau foisorul sunt supărați… Spun că nu este pentru prima dată când persoane răuvoitoare încearcă să distrugă locul în care se întâlnesc de mulți ani și își petrec timpul împreună.

Mulți nu conștientizează faptul că orice distrugere de pe domeniul public se repară cu bani de la bugetul local, deci și cu banii celor care se pretează la astfel de gesturi. Niculae Păun directorul Direcției de Gospodărire a Domeniului Public și Privat Medgidia nu aflase că foișorul a fost incendiat.

În schimb, edilul orașului era informat și susține că deține unele informații referitoare la o persoană care ar fi bănuită că a săvârșit fapta.

În urma întrebărilor adresate de presa locală, Poliția Municipiului Medgidia s-a autosesizat.

De ani de zile se vorbește despre emanciparea oamenilor. Din păcate tot mai des vedem pesoane certate cu bunele maniere sau care distrug bunurile publice. Reprezentanții administrației locale fac un apel lacetățeni să nu manifeste indiferență în astfel de situații și să ia atitudine.

Redactor: Ana Maria Popa