LMFAO la Constanța (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cw40yWjxI8E[/youtube]Atmosfera incendiara din club le-a oferit tinerilor cadrul perfect pentru a se destinde la inceput de week-end.

Cele mai tari piese de club mixate de DJ Pascal si traduse prin dansurile lascive ale romancelor le-au furat mintile strainilor care au venit special pentru distractia de la malul Marii Negre.

Dupa miezul noptii, muzica celor de la LMFAO a ridicat clubul in picioare, iar dansatorii celor doi artisti internationali au facut senzatie.

Dupa o vara plina de evenimente exclusiviste si de prezenta celor mai tari nume ale muzicii electronice, reprezentantii clubului din Mamaia le-au pregatit clientilor fideli si tuturor celor care vor sa se distreze noi evenimente high-class .

LMFAO, trupa americana formata din doi membri, unchi si nepot, reprezintă o pata de culoare pe scena industriei muzicale internationale şi detine numeroase premii Billboard pentru hit-uri precum Party Rock sau I`m sexy and I know it.  Pe 4 octombrie, LMFAO va concerta in Capitala la Arenele Romane, insa constantenii au avut privilegiul de a vedea o mica parte din show-ul trupei, prin dansatorii acesteia. LMFAO nu sunt singurele celebritati prezente, noaptea trecuta, in cluburile de la malul mării.  Dupa miezul noptii, primarul Constantei, Radu Mazare, si-a facut aparitia alaturi de o misterioasa domnisoara blonda.

Relaxat ca intotdeauana, edilul s-a simtit in largul lui in club si chiar ne-a aratat cateva miscari de dans…invatate peste hotare. Distractia a continuat pana dimineata in clubul de la malul marii, iar sambata seara tinerii o iau de la capat cu forte proaspete.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.