“Little Mister World 2017”

Medgidia are copii frumoși și talentați! Unul dintre ei a uimit o țară întreagă cu ochii lui. Cu o atitudine impecabilă, Mario Fabian Busuioc, din Medgidia, sau „cel mai frumos băiețel din România”, se pregătește pentru finala mondială a concursului de frumusețe „Little Miss & Little Mister United World ”. Acesta speră să se întoarcă din Grecia cu titlul de „cel mai frumos băiețel din lume”, iar noi îi urăm mult succes!

După ce a devenit „cel mai frumos băiețel din România”, medgidianul Mario Fabian Busuioc se pregătește intens pentru a pleca în Grecia, unde va avea loc finala mondială a  concursului de frumusețe „Little Miss & Little Mister United World ”.

Tânărul medgidian a impresionat juriul ediției naționale a concursului, însă acum emoțiile vor fi mai mari, iar concurența mai acerbă. Care vor fi probele care îl vor ajuta pe Fabian?

„Little Miss & Little Mister United World ” se va desfășura în Grecia și vor participa cei mai frumoși copii, atât fete cât și băieți împărțiți după  categorii de vârstă.

Redactor: Daniel Albu