Litoralul românesc la Tel Aviv

Membrii Asociației Litoral – Delta Dunării se află, zilele acestea, în Israel. Aceștia promovează, pentru a treia oară în această țară, litoralul românesc la Târgul Internațional de Turism din Tel Aviv.

Numărul turiștilor israelieni care și-au petrecut vacanța pe litoralul românesc a crescut de la un sezon la altul. Dacă în 2015 au ajuns la Marea Neagră 4500 de turiști israelieni, în 2016 numărul acestora aproape s-a dublat. Aceștia au putut ajunge mult mai usor pe litoral și datorită celor trei curse charter pe săptămână care fac legătura între Tel Aviv și Mihail Kogălniceanu. Săptămâna aceasta, membrii asociației Asociaţia Litoral – Delta Dunării se află a treia oară în Israel, pentru a promova litoralul românesc, Mamaia, Satul de Vacanţă şi Delta Dunării la târgul internaţional de turism IMTM Tel Aviv, 7-8 februarie 2017.

Continuăm efortul Asociaţiei Litoral – Delta Dunării pentru creşterea numărului de turişti israelieni pe litoralul românesc şi în Delta Dunării. În premieră, anunţăm că în vara 2017 ajungem la 4 zboruri/săptămână şi estimăm peste 8000 turişti israelieni în această vară pe litoral. Am reuşit să extindem numărul staţiunilor aflate în oferta touroperatorului israelian, astfel încât din această vară vorbim despre Mamaia, Năvodari, Eforie, Neptun şi Costineşti. ”, a declarat Corina Martin, președintele Asociaţia Litoral – Delta Dunării.

Tot ea spune că succesul asociației pe piața turistică din Israel se datorează excluvis campaniei de promovare, dar și companiei aeriene care au acceptat să faciliteze transportul turiștilor.

Redactor: Cerasela Videanu