Litoralul pentru toţi, oferte de nerefuzat!

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc şi Asociaţia Litoral-Delta Dunării au lansat programul “Litoralul pentru Toţi”, ediţia de toamnă 2014. Programul se adresează tuturor românilor care vor o vacanţă pe litoral, între 1 şi 28 septembrie, la tarife scăzute faţă de sezonul estival. Tarifele maximale propuse pentru oferta specială de şase nopţi de cazare, pentru o persoană, pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie, încep de la 205 lei la hotel de o stea, fără mic dejun, şi ajung la 605 lei la un hotel de cinci stele, cu mic dejun inclus.
Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de cinci nopţi de persoană, care asigură toate cele trei mese – servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă, pornesc de la 765 de lei la un hotel de trei stele, şi ajung la 985 lei la cinci stele.
Pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru aceasta ediţie, pornesc de la 159 lei de persoană, la un hotel de o stea, fără mic dejun, şi ajung la 469 lei de persoană, la un hotel de cinci stele, cu mic dejun inclus.

Turiştii care cumpără acest pachet beneficiază şi de un voucher de atracţii. Cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa, turiştii pot vizita gratuit mai multe obiective turistice din judeţ: Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Muzeul de Artă, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Muzeul de Artă Topalu, Cetatea Adamclisi, Cetatea Histria.
Până acum s-au înscris în program 26 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie un număr de 1.986 de locuri pe serie. Pachetele vor fi vândute de peste 30 de agenţii de turism din toată ţara. În condiţiile în care prognoza meteo pentru luna septembrie este favorabilă, organizatorii se aşteaptă ca aproximativ 10.000 de turişti să beneficieze de programul “Litoralul pentru Toţi”.

Redactor: George Marinescu