“Litoralul pentru toţi” 2018

Federația Patronatelor din Turismul Românesc lansează programul Litoralul pentru toți. Turiștii vor beneficia de sejururi la mare la preț redus începând cu luna septembrie. Ofertele sunt între 150 și 600 de lei pentru o săptămână la mare, în perioada 2-30 septembrie.

“Litoralul pentru toţi” este un program social destinat celor care își doresc o vacanță la malul mării la preț redus.  Turiștii pot aloca un buget  mic, comparativ  cu cel pentru sejururile petrecute în lunile de vârf. Tarifele practicate în programul special ‘’Litoralul pentru toţi” sunt cu până la 70% mai mici faţă de cele din vârf de sezon.

Până în prezent în program s-au înscris 54 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoral. Acestea pun la dispoziție un numar de 3.000 de locuri de cazare în fiecare dintre cele cinci serii alocate programului.15.000 de locuri sunt pregătite pentru turiștii care doresc să beneficieze de vacanță la tarif redus.

În fiecare an, programul Litoralul pentru Toți se desfășoară în două etape: sfârșitul sezonului de primăvară și prima parte a lunilor de toamnă, cu un program flexibil în funcție de cerere.

Redactor: Sondra Sandu