Litoral TV si emisiunea “Poveşti de Succes” au premiat excelenţa

Cu prilejul aniversării a doi ani de la înfiinţarea postului Litoral TV, Sonia Enache, realizatoarea emisiunii Poveşti de Succes, alături de Silviu Calotă şi Enache Tuşa, a fost gazda unei gale aniversare, în cadrul căreia 43 de personailtăţi ale vieţii publice româneşti au fost distinse cu Premiul de Excelenţă acordat de Trustul de presă Litoral TV, Radio CFM şi Gazeta de Năvodari. Desemnarea celor 43 de personailtăţi s-a făcut în urma unui sondaj de opinie şi a unor demersuri jurnalistice efectuate de realizatoarea tv. Printre personalităţile premiate s-au numărat şi maestrul naiului, marele artist Gheorghe Zamfir, precum şi fostul ministru al turismului, Dan Matei Agathon.

La finalul galei aniversare, in semn de apreciere pentru realizările si meritele de exceptie ale premiatilor, s-a intonat Imnul de Stat al Romaniei. Deasemenea, profitând de acest prilej, Lavinia Siclitaru – directorul executiv al Litoral TV, împreună cu  realizatorii Siviu Calotă, Enache Tuşa şi Sonia Enache, au felicitat intreaga echipa de la Litoral TV – realizatori tv, producatori de stiri, producatori de emisiuni, echipa de regie, editori, reporteri, cameramani şi, nu în ultimul rand graficieni, pentru eforturile sustinute peste an si le-au urat succes pe viitor.

Festivitatea de decernare a premiilor s-a desfăşurat intr-un cadru festiv, in foaierul Teatrului de Stat Constanta, prin amabilitatea directorului artistic Bogdan Caragea şi a directoarei teatrului constănţean, Daniela Zgabercea.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: George Dima / Alex Ionescu