Litoral TV își răsplătește telespectatorii fideli

Litoral TV își… încălzește telespectatorii. Cu doar două zile înaintea Crăciunului, o fericită telespectatoare va avea parte de o iarnă mai puțin friguroasă și asta datorită șemineului câștigat la concursul organizat de către colegii noști de la matinal.

După porcul Ghiță, oferit zilele trecute, a venit și rândul șemineului să-și găsească proprietarul.  Săptămâna aceasta, un alt telespectator fidel a fost fericitul câștigător al premiului pus la bătaie de către colegii noștri de la emisiunea  ”Răsăriții”. Culmea, se pare că norocul este de partea năvodărenilor în această iarnă, deoarece câștigătoarea este tot din Năvodari. Vizibil emoționată, aceasta ne-a mărturisit că, până acum, norocul  nu i-a prea surâs, dar când s-a convins că este fericita câștigătoare a concursului, a fost extrem de încântată.

Norocoasa câștigătoare a ținut să le transmită un mesaj telespectatorilor Litoral TV.

Peste 300 de telespectatori s-au înscris, de la începutul acestei luni, în cursa pentru câștigarea frumosului șemineu. Stați aproape! Litoral TV continuă cu surprizele. A rămas în joc sejurul de două zile, pentru două persoane, în Bulgaria, premiu ce va fi oferit în cadrul emisiunii din data de 30 decembrie. Dorim tuturor participanților mult success!

Redactor: Oana Jărloianu