Litoral TV își premiază telespectatorii fideli

Înaintea sărbătorilor pascale, Răsăriții, cei care vă dau trezirea în fiecare dimineață în cadrul matinalului, au oferit un premiu, constând într-un miel pentru masa de Paște.

Așa cum v-am obișnuit, în cei cinci ani de activitate, Litoral TV premiază fidelitatea. Urmăriți în fiecare dimineață emisiunile ”răsăriților”, între orele 8:00 și10:00 și aveți posibilitatea să câștigați premii puse la bătaie de echipa televiziunii de la malul mării. De această dată, norocoasă a fost o locuitoare a orașului Năvodari, care a câștigat un miel, cu un singur telefon. Regulamentul concursului a fost unul simplu: cei interesați au trebuit doar să apeleze numărul de telefon 0241760207 pentru a se înscrie în cursa pentru premiu. Telespectatorii au avut la dispoziție o săptămână întreagă pentru a face acest lucru. Joi dimineață, la ora 9:30, a avut loc extragerea prin sistemul Random.org.

Primele două persoane extrase de sistemul Random.org nu au avut însă noroc, întrucât nu au putut fi contactate. În cele din urmă, a treia persoană a fost câștigătoare, iar premiul, constând într-un miel viu, a ajuns la o năvodăreancă.

Surprizele nu se termină însă aici. Pentru cei care vor să participe la un nou concurs, mai există o șansă, în această perioadă: pot suna vineri, 14 aprilie, la același număr de telefon: 0241/760207, la semnalul dat de Răsăriți, pentru a răspunde corect la o întrebare de fidelitate. Premiul pus în joc constă într-un pachet festiv ce conține ouă, cozonac și vin.

Redactor: Daniel Albu