Litoral TV a înviat speranța

Campania “Litoral TV Învie Speranța” s-a încheiat cu un val de zâmbete și emoții. Sute de pachete au ajuns astăzi la familiile din localitatea Dobromir, cu ajutorul voluntarilor și al dumneavoastră, telespectatorii, care ați răspuns apelului nostru și ați adus donații pentru cei mai puțin fericiți.

Pentru copiii din localitatea constănțeană Dobromir, iepurașul a venit în acest an mai devreme și mai încărcat cu daruri ca niciodată. Zeci de pachete cu jucării, dulciuri și hăinuțe au fost dăruite micuților, în urma donațiilor strânse de voluntarii care au participat la campania Litoral TV Învie speranța.

Comuna Dobromir este situată la aproximativ o sută de kilometri de municipiul Constanța și este una dintre cele mai sărace localități din județ. Darurile pe care le-au primit le vor fi cu siguranță de mare ajutor familiilor, în special în preajma sărbătorilor pascale.

Produsele provin de la persoane particulare, din donațiile făcute la sediul Litoral TV și în urma concertului caritabil realizat cu spijinul Arhiepiscopiei Tomisului.

Reporter: Vali Cringasu ; Imagine: Daniel Dobrea