Litoral TV a împlinit un an

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E8wDS6ZkplQ[/youtube]În urmă cu exact un an, în sediul Litoral se puneau bazele unei televiziuni care avea să devină una dintre cele mai puternice voci mediatice din judeţul Constanţa. Cu oameni pentru care entuziasmul nu cunoaşte limite, la 22 ianuarie 2012 a fost realizată prima emisie a postului Litoral TV. Din acel moment, fiecare dintre noi a avut acelaşi ideal, în care credem acum mai mult ca oricând.

Unii dintre colegii noştri de atunci au ales drumuri diferite. Alţi oameni, la fel de buni, ni s-au alăturat pe parcurs şi au devenit parte a familiei Litoral TV.

Pentru fiecare dintre noi, Litoral TV reprezintă o experienţă inedită.

În acest an, unii dintre noi au învăţat ce înseamnă munca în echipă…

Alţii s-au descoperit pe sine şi au învăţat să fie mai buni.

Suntem încă mici, ştim şi noi acest lucru. Până la urmă, nu avem decât un anişor. Dar în fiecare zi învăţăm, muncim, punem suflet şi pasiune în tot ceea ce facem, pentru că suntem ambiţioşi şi credem în Litoral TV.

Până şi şefii ne dau dreptate…

Ştim să glumim şi să ne bucurăm….

Dar atunci când vine vorba despre sarcinile noastre, suntem cei mai buni profesionişti.

Vă mulţumim dumneavoastră, telespectorilor, care aţi fost alături de noi în acest prim an şi vă promitem că vom fi la fel de buni, la fel de sinceri şi de corecţi şi vom aduce în casele voastre cele mai bune programe de televiziune.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Alex Ionescu / Victor Nita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.