Lista pentru Black Friday

Deși mai sunt doar câteva săptămâni până la cea mai așteptată zi de vineri din an, românii și-au făcut deja lista de cumpărături. Black Friday este noaptea marilor oferte, când  reducerile ajung și la 70 la sută. Gadget-urile par să îi tenteze cel mai mult pe români.

25 noiembrie este cea mai așteptată zi pentru mulți dintre împătimiții cumpărăturilor online și nu numai. Noaptea neagră a reducerilor aduce, și anul acesta, oferte care mai de care mai tentante pentru români. Gadgeturile sunt pe primul loc în lista de cumpărături a consumatorilor.

Deși vânzările de Black Friday au crescut de la an la an, de când românii au început să participe la febra cumpărăturilor din luna noiembrie, unde reducerile sunt de până la 90 la sută pentru unele produse, există și oameni care nu sunt tentați de oferte.

În 2015, de Black Friday, s-au vândut produse în valoare de 100 de milioane de euro, iar în 2014, românii au cheltuit 75 de milioane de euro. Anul acesta, aşteptările sunt mult mai mari, şi nu vor lipsi nici produsele de lux care au creat isterie anul trecut.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea