Lista câștigătorilor premiilor Emmy 2017

Cunoscutul show de televiziune american ”Saturday Night Live” şi serialele ”The Handmaid’s Tale” şi ”Big Little Lies”  au fost marii câştigători ai celei de-a 69-a gale a premiilor Emmy. Lista câștigătorilor de anul acesta mai poate continua cu actorii: Alec Baldwin sau Nicole Kidman.

Show-ul de televiziune ”Saturday Night Live” şi-a adjudecat rolul de mare câştigător a celei de-a 69-a gale a premiilor Emmy. Emisiunea a obținut nouă trofee. Serialele ”The Handmaid’s Tale” şi ”Big Little Lies” au obâinut câte opt premii.

Alec Baldwin a fost premiat pentru rolul Donald Trump pe care l-a interpretat în nenumărate ori, în cadrul emisiunii NBC.  ”Big Little Lies” a primit trofeul pentru cea mai bună miniserie.  Adaptarea romanului semnat de Margaret Atwood: ”The Handmaid’s Tale” a fost desemnată ”cel mai bun serial” – dramă”.

Sterling K. Brown a fost desemnat cel mai bun actor principal dintr-un serial – dramă.  Ann Dowd a primit premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar.

Cel mai bun film de televiziune a fost ”Black Mirror” .Nicole Kidman a primit trofeul pentru ”cea mai bună actriţă într-o miniseri”e, iar Riz Ahmed, pentru ”cel mai bun actor într-o miniserie”.

Redactor: Lavinia Barbu