”Liniuțele” în Mamaia, distracția teribiliștilor

Stațiunea Mamaia este celebră nu doar pentru plajele însorite și distracția frenetică din timpul verii, ci și pentru nebunia automobilistică a iubitorilor de viteză.

Liniuțele sunt în mare vogă pe șoseaua care traversează stațiunea. La volanul cailor putere, șoferii galopează în cursele teribilismului și ale inconștienței, care de multe ori se încheie tragic pentru participanți. În week-end-ul care tocmai a trecut, carosabilul s-a transformat din nou într-un adevărat circuit. Printre ceilalți participanți la trafic, doi șoferi teribiliști s-au luat la întrecere și au făcut slalom printre mașini cu o viteză amețitoare. Cursa nebună s-a încheiat cu o puternică ciocnire produsă între unul dintre autoturisme și decorul din afara părții carosabile. Atât galopul cailor putere, cât și impactul au fost filmate de un trecător aflat pe o pasarelă, iar înregistrarea video a fost postată pe rețelele de socializare.

La lumina zilei, se pot vedea urmările impactului și ale inconștienței șoferilor teribiliști.

Vitezomanii au scăpat cu viață din ceea ce putea să fie o adevărată tragedie și au fugit de rigoarea legii. Polițiștii constănțeni desfășoară în prezent cercetări în vederea identificării persoanelor în cauză.

Redactor: Mihaela Țânțaru