Licitaţiile pentru închirierea plajelor s-au încheiat

În urma licitatiei publice organizate de către reprezentanții Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral au fost închiriați 155 de mii de metri patrați de plajă. Au fost cumparate 123 de caiete de sarcini si au fost depuse 97 de oferte. Cel mai solicitat sector a fost Mamaia VII cu cele 23 subsectoare, pentru care au fost depuse 60 de oferte. De altfel, sectoarele din statiunea Mamaia au fost cele mai solicitate, fiind urmate de cele din Eforie.

In urma analizarii ofertelor depuse pe un numar de 42 de subsectoare, comisia de licitatie a atribuit un numar de 34 de subsectoare cu o suprafață totală de aproximativ 155 de mii de metri pătrați de plajă. Pe 5 subsectoare a fost depusă o singura ofertă, iar pe alte 3 subsectoare, ofertanții au fost descalificati pentru că nu au întocmit documentația asa cum prevedea caietul de sarcini.

Eventualele contestatii pot fi depuse până marți după-amiază. Comisia de soluționare a contestatiilor va avea la dispozitie 5 zile, pentru a le rezolva.

Dupa afișarea rezultatelor finale, va fi anunțată etapa a II-a a licitației pentru plaje, unde vor fi scoase sectoarele neadjudecate în prima etapă.

Reporter: Alexandra Uveghes ; Imagine: Matei Ghioc