Licitatie in premiera nationala la Mamaia (VIDEO)

20 de masini de colectie si-au gasit aseara, noi proprietari. Evenimentul a fost moderat de Cristian Topescu si Raluca Lazarut. In cadrul licitatiei, cei prezenti au putut urmari si cateva bijuterii, piese de colectie, lucrate manual cu sute de diamante, safire si rubine.

Cobra, Mercedes Benz, Morgan, Cadillac El Dorado, 44 MG B, Morgan Plus 4, Austin Hearley, Triumph Spitfire, Porche 914, Jeep Wyllis, Ferrari, Buick Super 8 coupe, Ford Mustang, Schoda, Lincoln Continental , sunt câteva dintre cele 20 de maşini de colecţie, care şi-au găsit duminică, noi proprietari. Prima Licitaţie de Maşini de Colecţie, premieră pentru România a adunat la un loc o parte dintre cei mai bogati oameni din Romania.

Prima mașină care a dat startul licitației a fost Triumf Spitfire ,fabricată în anul 1967 si care a fost adjudecată la prețul de 16 mii de euro. Aceasta a fost urmată de Jeep Wylli, fabricat în 1948, modelul l este dotat cu remorcă militară MB-T şi mitralieră tip M2, iar preţul de pornire a licitației a fost de 4.000 de euro. Noul proprietar a adjudecat jeep-ul pentru suma de 16.100 euro.

In cadru licitatiei, cei prezenti au putut vedea si o expozitie de bijuterii, realizate cu sute de pietre pretioase.

Autoturismul Morgan Plus, fabricat 1960 a fost adjudecat pentru suma de 37.500 euro, iar bijuteria pa patru roti, automobilul Austin Hearley, din 1963 și-a găsit un nou proprietar, care a plătit 50.000 de euro.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Alexandru Brinzaru