Licitație controversată pentru numele Farul Constanța

Numele echipei de fotbal Farul Constanța a fost vândut  pentru suma de 230.000 euro. Eugen Palcu, ultimul patron al clubului, a câștigat licitația.

Numele Farul Constanța a fost adjudecat la licitație de Eugen Palcu. Licitatorii s-au retras, unul după altu, învingătorul câștigând brandul Farul  pentru suma de 900.000 lei plus TVA. Dennis Șerban a abandonat  înaintea pragului de 120.000 de lei. Draica, fost fotbalist și antrenor la Farul, a fost de asemenea nevoit să se retragă. Pe ultima sută de metri, Palcu a rămas în  în competiție  cu  reprezentanții ai SSC Farul și cu Constantin Louis Bucăloiu, reprezentant al fostului arbitru Constantin Frățilă.

“Nu se vor plăti niciodată banii aceştia! Domnul care a câştigat acum a venit cu nişte adidaşi rupţi, împreună cu omul lui Giani Nedelcu, cel care avea spălătoria la stadion, înainte de a fi demolată. Era într-o salopetă şi cu încălţări rupte. Au participat doar ca să încurce lucrurile. Categoric că ne vom înscrie la următoarea licitaţie, pentru că aceasta suntem siguri că se va anula!”, a declarat  Georges Muzaca, reprezentantul SSC Farul.

Palcu trebuie să vireze banii în timp de 30 de zile. În caz contrar, se va organiza o nouă licitație.

Redactor: Isabela Boantă